Una mica de nosaltres

El Taller

Som un equipo jove i dinàmic amb experiència en el món de la restauració. L’objectiu és oferir un servei original, innovador i de qualitat.

Treballem en un espai en plena naturalesa, en un local reformat i adaptat al 2009.

L’ànima del Taller és Xevi Poll. Voleu sapiguer una mica més d’ell?

El Taller un dia de catering trabajando

Té una àmplia formació impartida a l’Escola d’hosteleria “Hofmann”, Barcelona. Allà va cursas la formació complerta de cuiner, un monogràfic de mones de pasqua i un altre de cuina al buit.

A més ha assistit a l’escola de postres de l'”Espai Sucre”, a Barcelona, on també ha realitzat monogràfics de pa de pessic i pastisseria tradicional.

Per a completar la seva formació, ha realitzat cursos de postres innovadores amb Oriol Balaguer.

Xevi Poll ha aconseguit formar un equip que s’implica al 100% en el que és un projecte ambiciós i una aposta segura.

********************************************************************************************************************

Si vols demanar-nos pressupost o consultar-nos pots fer-ho a través de:

Telèfon: 659 785 690 (XEVI)

Mail: info@eltallercatering.com

Advertisements